Hayvansever Haber

Maymunları Ölüme Göndermeyi durdurun!

maymunlarmaymunlar ölüme gidiyor
Görüntüleme

Maymunları Ölüme Göndermeyi durdurun!

Maymunları Ölüme Göndermeyi durdurun !  Mısır, sözünden döndü ve maymunları laboratuvarlarda ölüme göndermeye devam ederek hastalıkların yayılmasını ve nesli tükenmekte olan türlerin dünyayı yok etme riskini göze aldı; tüm bunlar kısa sürede birkaç para kazanmak için yapıldı. Bunu durdurmak için yardımınıza ihtiyacımız var.

PETA, havayolunun yakın zamanda Uluslararası Doğayı Koruma Birliği tarafından nesli tükenmekte olan türler olarak listelenen yaklaşık 500 uzun kuyruklu makağı Mauritius ada ülkesinden New York’taki John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’na gönderdiğini ve bunların hepsinin işkenceye maruz kaldığını öğrendi. laboratuvarlarda. Üstelik bunların, maymunların insanlara bulaştırdığı  son derece bulaşıcı bir hastalık olan tüberküloz  salgınının ortasında bulunan bir maymun yetiştirme şirketinden gönderildiği de bildirildi  .

Bu sevkiyat, Mısırı’ın geçen yıl hayvanları koruma kuruluşlarının “vizyon ve misyonuna” verdiği destek nedeniyle artık maymunları laboratuvarlara taşımayacağını duyuran taahhüdünün açık bir ihlalidir.

Ne yazık ki bu söz boşa çıktı.

Maymunları Ölüme Göndermeyi durdurun

Her yıl on binlerce maymun laboratuvarlarda hapsedilmek ve anlamlı bilimsel ilerlemelere yol açamayan deneylerde işkence görmek üzere ABD’ye gönderiliyor.

Bu son derece sosyal ve hassas bireyler ya doğada yakalanıyor ya da bakımsız fabrika çiftliklerinde esaret altında yetiştiriliyor; burada pek çoğu, küçük ahşap kasalara tıkılıp daha fazla şey için uçakların karanlık, korkunç kargo ambarlarına kapatılmadan önce bile yaralanma ve hastalıktan ölüyor.

PETA kuruluşlarının, diğer hayvan koruma kuruluşlarının ve dünyanın her yerindeki duyarlı insanların çabaları sayesinde, dünyadaki neredeyse tüm büyük havayolları maymunları laboratuvarlara taşımayı durdurdu. MISIR’ı kendilerine katılmaya teşvik etmek için kolektif sesimizi tekrar kullanalım!

HayvanseverHaber

Bir yanıt yazın