Hayvansever Haber

Adam Britton Tecavüz Ettiği 42 Köpeğin Çoğu Ölmüş

Çoçuk İstismarcısı Sapık Belgeselci

Adam Britton Tecavüz Ettiği 42Adam Britton
Görüntüleme

Adam Britton, Tecavüz Ettiği 42 Köpeğin Çoğu Ölmüş

Ünlü İngiliz timsah uzmanı Adam Britton , hayvanlara tecavüz ve çocuk istismarı materyallerine erişimle ilgili suçlamaları kabul etti .Avustralya Kuzey Bölgesi Yüksek Mahkemesi, savcıların, 51 yaşındaki zoolog Adam Britton’un düzinelerce köpeğe işkence ederken kendisini nasıl filme aldığını ve ardından olayların videolarını takma adlarla internette paylaştığını anlatan iddiaları dinledi. “İşkence odası” adını verdiği mülkündeki bir nakliye konteynırında hayvanlara kötü davrandığını söylediler.

Savcılar, mahkemeye Britton’un hayvanlara karşı en az 2014 yılından bu yana “sadist bir cinsel ilgiye” sahip olduğunu ve tutuklanmasından önceki 18 ay içinde 42 köpeğe istismarda bulunduğunu ve bunların 39’unun öldüğünü söyledi.

Savcılara göre Britton, iş veya seyahat taahhütleri nedeniyle evcil hayvanlarını vermek zorunda kalan kişileri bulmak için çevrimiçi bir pazar platformu kullanacak ve daha sonra istismar edeceği hayvanları almayı teklif edecek. BBC’ye göre, Britton’ın paylaştığı videolardan biri sonunda onu tutuklayan yetkililere iletildi.

 Adam Britton timsahla birlikte

Darkweb’de çocuk istismarı materyallerine erişim ve bunları iletmekten dört kez suçunu kabul etti.

İddiaların ayrıntıları o kadar rahatsız ediciydi ki, bazı deliller sunulurken hakim nadir bir adım atarak güvenlik görevlilerini ve asliye mahkeme yetkililerini odadan çıkarmak zorunda kaldı. BBC’nin haberine göre, Baş Yargıç Michael Grant, davayla ilgili gerçekleri duymanın “sinir şokuna” neden olabileceğinden endişe duyduğunu söyledi. Davayı ele alan çoğu medya kuruluşu da çoğu grafik ayrıntıyı atlamayı seçti.

Hakim, “Bu gerçekler, yalnızca yüzleştirici ve üzücü olan ve benim değerlendirmeme göre sinir şokuna neden olma potansiyeline sahip, grotesk ve sapkın zalimlik eylemleri olarak tanımlanabilecek materyaller içeriyor” dedi.

Britton, 20 yıldan fazla bir süre önce Avustralya’ya taşınmadan önce Birleşik Krallık’ta doğup büyüdü. Timsah koruma alanındaki çalışmaları sayesinde uluslararası bir üne kavuştu, hatta Sir David Attenborough ile birlikte bir belgesel dizisinde çalıştı.

Britton Aralık ayında cezasını çekmek üzere mahkemeye dönecek.

BBC

 

Hayvanseverhaber

Bir yanıt yazın