Hakkımızda

Hayvansever Haber

8 yılı aşkın süredir Türkiye’nin en güvenilir haber kaynaklarından biri olarak, özgün, dürüst ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla faaliyet gösteriyoruz. Gerçekliği ve tarafsızlığı ön planda tutarak, ülke değerlerine saygılı bir şekilde okuyucularımıza en güncel, en doğru, Hayvan sever Haberlerini sunmayı amaçlıyoruz.

Hayvan Sever Haber, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve milli değerlere bağlı bir kurum olarak bağımsızlığı ve özgürlüğü savunur. Tüm haberlerimizi, gerçekliği ve tarafsızlığı ön planda tutarak, çeşitli kaynaklardan teyit ederek ve farklı bakış açılarına yer vererek hazırlamaktayız.

Hayvan Sever Haber her gün Hayvan sever  haberler Güncel Haberler Dünya Gündemine, Evcil Bakımından Vegan Yemek Tariflerine  kadar pek çok farklı kategoride onlarca haber üreten, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen haber sitelerinden biridir.

Her biri alanında uzman gazeteci ve editörlerden oluşan ekibimizle, deneyimli kadromuz ve güçlü haber altyapımızla her gün en güncel, doğru ve özgün içerikleri siz değerli okuyucularımızla buluşturuyoruz.